Scandalul!! EU- Quo vadis ?

Scrisoare deschisă

pentru transmitere mai departe chiar si la presa internațională !

>>>Deutsche Übersetzung<<<

>>>English translation<<<

 

wamoDr. Barbara Wardeck-Mohr          24.07.14

 

România

De ce nu se poate realiza de catre comunitatea europeană un project pilot in ce privește cateii fără stapin?

Si nu intervin politic si juridic împotriva acestor masakruri barbarice asupra ciinilor împotriva unei politici care încalcă orice temei juridic si valorile de dreapta in comunitatea europeană .

In schimb:

Atacul asupra mii de ciine merge in fiecare zii înainte . Acum si atacuri brutale asupra activiștilor -atacuri asupra drepturilor omului, asupra empatiei oamenilor civilizati si cu sentimente.

>>toți fac ceva -dar comunitatea europeană ?

Curtea de apel româna a stopat legea ‘ omorii câinilor ” din cauza multori plângeri din partea multori organizații , Avocaților lor si 1350 alături de reclamanți .

Nu ar fi trebuit făcut acest lucru de la bun început de comunitatea europeană chiar sub forma de plângeri sau alte măsuri ?

Iar acum , cu noilor reguli de temei juridic totuși mii de ciini sint masacrați , lipseste in continuare sanctiunile comunității europene, care după lege se poate si este necesară !

Deci… si aici daca un activist din România este atacat , sau se demolează mașinile , se vandalizeaza si se domneste cu violenta – si aici Inchide comunitatea europeană ochii? Sau știe cineva , ca , comunitatea europeană sa fii intervenit?

Ce are acest lucru de a face cu o structura democrata sau un sistem de drept funcțional in Europa ? Exact asa de putin ca ca si colacii de salvare care îndatorează generațiile comunității europene peste noapte împotriva vointei lor sau dobinda sa fie anexata forțat !

Ce sa mai suporte un cetățean al comunității europene si ce sa suporte ciini sau animalele domestice in comunitatea europeană ?

Milioanele proteste sint ignorate …si după perioada de vara nu se va schimba mai nimic! Apropo de crimele in masa asupra cateilor străzii in România e “tot o pauza de vara” de ani !

Cu aceast kontext s-a descalificat comunitatea europeană singura.

Un următor scandal

Proiectul pilot ” apărareacateilorstrazii” -care e împreuna cu comunitatea europeană -Staydog-koncept, pe care l-am projectat in primăvara si care l-am prezentat in brussel la animal welfare intergroup a fost din nespuse motive anulat !

In continuare tenorul din Brussel >>> acolo( in România ) nu se poate face nimic>>>

Opusul e corect si necesar:

In fiecare zii sint salvati mulți ciini de activistii sau organizații ,kastrari si Adopții internaționale sint făcute .

Puterea si vitalitatea activiștilor – ca si medicii veterinari internaționalii nu este destul de prețuită !

Aici un exemplu din Europa de donații ! Si un construcția unui adăpost privat merge înainte .

Activistii fac imposibilul zii si noapte! Chiar si noaptea lupta împotriva atacurilor de dreapta a ASPEI riscindu-si propria siguranță si sănătate .

Sa nu uitam :

După cum se mentioneaza , Avocați internaționalii au obținut pe 20.06.2014 la curtea de apel ca oficial ” omorirea ciinilor ” sa fie declarată ilegal -deci au creat in România un nou temei juridic chiar daca pe teritoriul românesc PINA la aplicarea acestui temei juridic un drum lung de parcurs mai este!

Si in fata tribunalului din Brașov in aceste zile , legea a fost de partea ciinilor si activiștilor !

Trebuie sa ne fie clar ca un proces de inversare pentru activistii din România nu se rezolva peste noapte ( fără ajutorul si intervenția politicii internaționale .

La acest lucru profitori de masakru cu capturarea ciinilor si antrepenorii de ardere nu au nici un interes. De astfel se suprapune in continuare dreptul aplicabil- si din aspectul factului ca politica internațională mai mult sau mai putin ii lăsa sa facă totul liber.

Iar acest lucru este un scandal care nu se poate face niciodată bine !!

Fără sa vrem sa va sustrăgem atenția cum ca activisti si organizațiile de activisti nu ar merge pas cu pas mai departe in România -chiar si in contextul social al schimbării nu e de oprit.

Si fiecare ciine salvat , contează !!!

Responsabilitatea este indivizibila!

PINA acum nu se recunoaște , ca in contextul animale in Brussel sau in Berlin a ajuns ! Nici in Vatikan ……

Cateii ne au numai pe noi!! Iar noi ca activisti -sint absolut sigur- nu vom lăsa ” cateii noștri ” si nici alte animale de pribeliste…..

 

Dr. rer. nat. Barbara Wardeck-Mohr
 EUFLAG

2 responses to “Scandalul!! EU- Quo vadis ?

  1. Pingback: Der SKANDAL! EU- Quo vadis ? | Map Of Hope - Strassenhunde in Gefahr·

  2. Pingback: The Scandal! EU- Quo vadis ? | Map Of Hope - Strassenhunde in Gefahr·

Comments are closed.