Klaus Iohannis nu trebuie sa piardă alegerile!

Despre ce este vorba la aceasta ora in Romänia

Klaus Iohannis n-are voie sa piardă alegerile! – Victor Ponta trebuie să le piardă!

Dacă Ponta cîștigă, democrația va fi nivelată, înșirată în linie și trasă pe țeapă: mafioții PSD, – concluși în guvern, extinși pe parlament si pe președinție – înseamnă o dictatură fără opoziție.

Avocatul Poporului – este deja încadrat (a fost cumpărat pentru 1,6 milioane de Euro).

Curtea Constituțională, care are 9 judecători: 7 dintre ei sunt cumpărați.

SRI și SIE sunt în mână PSDiștilor.

Doar armata nu este încă în totalitate capturată de PSD.

ROMANIA-NATIONAL HOLYDAY-FEATURELa alegerile generale, care vor avea loc în doi ani, postcomuniștii cleptocrați vor fura atâția bani din bugetul de stat, încât vor cumpăra orice opoziție.

Numai o revoluție internă poate să oprească acest lucru. Oarecum, securiști nu vor ezita să recurgă la arme.

Mașineria de propagandă, formată din Antena 1, 2, 3 cum și TVR 1, 2, etc., vor face toată treaba, mințind cetățenii.

Deci nu există altă alternativă pentru cei cărora soarta românilor le este importantă, decât Klaus Werner Johannis – bandiților din PSD nu le pasă nici de religie nici de etnia pe care o tematizează (acestea fiind instrumentele de propagandă a mafiei lui Ponta) ci doresc doar ca averea furată să le rămână sau să se înmulțească fără ca nimeni sa fie tras la răspundere.

Poporul român e furat – zi de zi și an de an. Lucrurile furate sunt folosite împotriva poporului. Pentru aceasta este nevoie de vasali loiali care vând poporul oricând pentru bani rapizi.

Din păcate fiecare partid a furat pînă acum – Iohannis e sprijinit de același soi de partid ca și Ponta – numai culorile sunt diferite.

Iohannis însă totuși nu este ca Ponta iar în acessta constă toată speranța noastră. Cursul care s-a schimbat de doi ani în România trebuie păstrat – și anume „Ridicarea Statului de Drept“.

 

Quelle: Armin Maurer

Übersetzung: Dank an Adriana B. aus C.